Een wervende uitleg over een product of dienst. De focus kan naast de klantvoordelen ook meer op de exacte werking van het product liggen.

Voor Albert Heijn: de internetserie ‘Koken met…’. Topkoks zoals Jonnie Boer, Ron Blaauw en Sergio Hermans leerden de kijkers hoe je hun favoriete gerecht kan bereiden.

i.o.v. REP/Albert Heijn

De Postcode Lottery Green Challenge daagt ondernemers uit innovatieve, duurzame ideeën te bedenken.

i.o.v. Endemol/Nationale Postcode Loterij

Online bulletins/interne communicatie en webinars

Houd uw medewerkers en/of klanten op te hoogte van recente ontwikkelingen binnen en buiten uw bedrijf.

Bij de wekelijkse Update van ABNAmro.tv komt economisch- en beursgerelateerd nieuws aan bod in een interview-setting.

i.o.v. JustRed/media/ABN AMRO.

ABN AMRO valutarisico’s. Het doel was om klanten te laten inzien dat je je valutarisico’s kan afdekken, zodat koersverschillen geen negatieve invloed op je marge hebben.

i.o.v. JustRed/media/ABN AMRO.

Squarewise organiseert regelmatig discussies met beslissers en experts uit sectoren waarin zij zich specialiseert. Deze ‘Squaretables’ geven stakeholders een meer dan interessante blik op actuele thema’s binnen een sector.

i.o.v. Squarewise

Samen met de Autoriteit Financiële Markten (AFM) hebben wij een online cursus ontwikkeld. Het doel van de cursus is bedrijven/aspirant beursgenoteerde bedrijven wegwijs te maken in de diverse prospectusregels: een unieke combinatie van video-on-demand en verschillende interactieve onderdelen en informatiestromen.

Met historicus Peter Kruit ontwikkelden we deze e-learning tool voor de Faculteit Geschiedenis van de UvA.

Verschillende informatiestromen komen samen op deze site, waardoor lezingen of colleges in een bredere context worden geplaatst.

De Postcode Loterij film toont hoe uniek werken bij deze organisatie is. De overzichtsfilm is gemaakt om in aanmerking te komen voor het predikaat ‘Great place to Work’  van het gelijknamige instituut.

i.o.v. Endemol/Nationale Postcode Loterij

Voor Maasvlakte2 kreeg Port of Rotterdam als eerste organisatie in de wereld een Maturity Level 5 uitgereikt voor excellent projectmanagement. De film van deze feestelijke gebeurtenis werd via internet met de stakeholders gedeeld.


Levende Buitenplaatsen:

Een documentaire van Wim Dröge en Hans Bouhuijs over de maatschappelijke functie van Buitenplaatsen in Nederland.
Deze documentaire werd mogelijk gemaakt door De Stichting Themajaar Historische Buitenplaatsen 2012.

Voor Moret Management vertelt eigenaar Richard Moret over zijn bedrijfsstrategie, visie op de toekomst en noemt voorbeelden van klantgericht ondernemen.

Online cursussen/e-learning/

Multiple Screen Tool

BDG media levert een unieke combinatie van video-on-demand met verschillende interactieve informatiestromen. Allemaal in de huisstijl van uw bedrijf en in één scherm te zien.

Bovendien kan je makkelijk door de content navigeren: vanuit de video, de sheets en de hoofdstukken kan je kiezen welk deel van de cursus je wilt bekijken.

Documercial

PWN is niet alleen het waterleidingbedrijf voor Noord-Holland, maar heeft ook een internationale maatschappelijke missie. Zoals het helpen opzetten van private waterleidingbedrijven in ontwikkelingslanden. Zo is PWN al jaren actief in Rwanda.

Om stakeholders te informeren en te laten zien hoe deze samenwerking er uitziet, maakten wij deze korte film.

De promotie van uw bedrijf/product/dienst/event

De Baak is dé plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht. Daarvoor ondernemen zij vele concrete initiatieven. Waaronder een expeditie naar Antarctica voor het project 2041.

Voor Terre des Hommes produceerden wij de reclamecampagne ‘Sweetie 2.0’ met Thekla Reuten.

Terre des Hommes ontwikkelde samen met internationale specialisten een nieuwe methode om webcamseks met kinderen wereldwijd aan te pakken, gebaseerd op het succesvolle project met het virtuele meisje ‘Sweetie’.

Infomercial/voorlichting

Koningsdag krijgt in 2015 een nieuwe invulling en Dordrecht heeft de eer dit te organiseren. Een stad waar veel wortels van onze huidige maatschappij liggen. Om stakeholders alvast kennis te laten maken met 5 bijzondere plekken in de stad, vroeg de gemeente Dordrecht ons daarover 5 korte films te maken. In de berichtgeving van o.m. de NOS wordt van onze producties dankbaar gebruik gemaakt.